به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، افزایش تعداد پردیسهای علم و فناوری از ۲ به ۱۰ مورد یکی از مواردی است که در آئیننامههای قانون جهش تولید دانش بنیان بر آن تاکید شده است.
قانونی که به دنبال رفع موانع توسعه کسبوکارهای دانشبنیان و خلاق و تزریق توانمندی دانشی و تخصصی نخبگان، سرآمدان علمی، فناوران و کارآفرینان به صنایع مختلف و شتاب دادن به روند توسعه علمی و اقتصادی کشور است.
یکی از وزارت خانههایی که با ابلاغ آئیننامههای اجرایی قانون جهش تولید دانشبنیان مصوب هیأت وزیران مأموریت یافته تا نیروهای دانشگاهی و دانشی را به این قانون متصل کند؛ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که موظف شده برای تقویت دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری؛ زمینه ایجاد و راهاندازی پردیسهای بینالمللی فناوری و نوآوری را فراهم کند.
این کار را هم با همکاری وزارت امور خارجه، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران انجام دهد و زیرساختهای را برای ایجاد پردیسهای بین المللی فناوری و نوآوری و پارکهای علم و فناوری فراهم کند.
در این آئیننامه به افزایش تعداد پارکهای علم و فناوری و پردیس های فناوری و نوآوری خصوصی از ۲ به ۵ مورد هم توجه ویژه ای دارد.
اجرای این قانون با ابلاغ آئیننامه اجرایی آن در کمتر از ۳ ماه از تصویب قانون؛ یک اتفاق منحصر به فرد و خبری خوش برای بازیگران زیست بوم فناوری و نوآوری بود. مفادی که در این قانون تصویب شده، به توسعه بخشهای مختلف زیستبوم فناوری و نوآوری از بخشهای سرمایهگذاری و زیرساختی تا تولید محصول دانشبنیان و خلاق با استفاده از اختیارات معاونت علمی و فناوری کمک میکند.
نظر شما